SikaTack PRO 600ml worst zwart

€ 26,74 € 22,10
Niet op voorraad
SKU
7612895227573
  • Koop 20 voor € 22,82 € 18,86 en bespaar 15%

SikaTack PRO is een koud verwerkbare autoruitenlijm die eenvoudig in het gebruik is en hoge kwaliteit combineert met veiligheid. De lijm heeft een veilige wegrijtijd van 30 minuten met gordels en airbags.

SikaTack® -PRO is een koud verwerkbare autoruitenlijm die eenvoudig in het gebruik is en hoge kwaliteit combineert met veiligheid. De lijm heeft een veilige wegrijtijd van 30 minuten. SikaTack® -PRO is geschikt bij ruitmontage onderweg en binnen van personenauto’s met of zonder airbags.

SikaTack® -PRO is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in het vervangen van autoruiten. SikaTack® -PRO is ideaal bij montage onderweg en binnen. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door professionele en ervaren glasfitters. Als dit product gebruikt wordt in andere toepassingen dan bij de vervanging van autoruiten, dienen vooraf testen te worden uitgevoerd met de gangbare ondergronden en onder plaatselijke omstandigheden voor het vaststellen van hechting en compatibiliteit en van het materiaal.

Producteigenschappen
- Korte veilige wegrijtijd, getest volgens de nieuwe 95th percentiel FMVSS 212 standaard)
- Verenigbaar met het Zwart primerloos en All Black installatie proces
- Korte draadafbruik
- All in One modulus
- Automotive OEM-kwaliteit.

Meer informatie
Kleur zwart
Eenheid 600ml worst
Aantal in doos 20
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SikaTack PRO 600ml worst zwart
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL