Sikatack MOVE Transportation 600ml worst zwart

€ 23,11 € 19,10
Op voorraad
SKU
7612894394566
  • Koop 20 voor € 19,38 € 16,02 en bespaar 16%

De beste keus voor het vervangen van voor-, achter- en zijruiten van bussen, touringcars, vrachtwagens, treinen en speciale voertuigen.

SikaTack® MOVE Transportation is een koud verwerkbare ruitenlijm, die speciaal ontwikkeld is voor ruitvervanging en voegvullende toepassingen bij bus, truck en trein voertuigen. SikaTack® Move Transportation bezit een uitstekende weerbestendigheid en is daardoor geschikt voor het vullen van open voegen.

SikaTack® MOVE Transportation is speciaal ontwikkeld als een all-in-one oplossing voor ruitvervanging van commerciële voertuigen, zoals bussen en vrachtwagens. Dankzij de weersbestendigheid kan het worden gebruikt voor zowel lijmen als voegvulling. Het is ideaal voor glasvervanging onderweg en binnen. SikaTack® MOVE Transportation is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Dit product en gerelateerde proces informatie is ontwikkeld voor autoruitvervanging.Voor andere toepassingen dienen vooraf testen te worden uitgevoerd met de gangbare ondergronden en onder plaatselijke omstandigheden voor het vaststellen van hechting en materiaal compatibiliteit.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN
-Korte veilige wegrijtijd voor commerciële voertuigen
-Geschikt voor lijmen en voegvulling
-Ideaal voor ruitvervanging bij commerciële voertuigen
-Uitstekende weersbestendigheid
-Compatibel met het Sika's Black-Primerless en All Black installatie proces
-Oplosmiddelvrij

Meer informatie
Kleur zwart
Eenheid 600ml worst
Aantal in doos 20
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikatack MOVE Transportation 600ml worst zwart
Copyright © 2019 - Bestelkit.NL