Sikatack MOVE Transportation

Vanaf € 23,11 € 19,10
Op voorraad
SKU
Sikatack MOVE Transportation

Sikatack MOVE Transportation is de beste keus voor het vervangen van voor-, achter- en zijruiten van bussen, touringcars, vrachtwagens, treinen en speciale voertuigen.

Omschrijving van de Sikatack MOVE Transportation

SikaTack MOVE Transportation is een koud verwerkbare ruitenlijm, die speciaal ontwikkeld is voor ruitvervanging en voegvullende toepassingen bij bus, truck en trein voertuigen. SikaTack Move Transportation bezit een uitstekende weerbestendigheid en is daardoor geschikt voor het vullen van open voegen.

 Producteigenschappen en voordelen van de Sikatack MOVE Transportation

▪ Korte veilige wegrijtijd voor commerciële voertuigen
▪ Geschikt voor lijmen en voegvulling
▪ Ideaal voor ruitvervanging bij commerciële voertuigen
▪ Uitstekende weersbestendigheid
▪ Compatibel met het Sika's Black-Primerless en All Black installatie proces
▪ Oplosmiddelvrij

 Toepassingsgebieden van de Sikatack MOVE Transportation

SikaTack MOVE Transportation is speciaal ontwikkeld als een all-in-one oplossing voor ruitvervanging van commerciële voertuigen, zoals bussen en vrachtwagens. Dankzij de weersbestendigheid kan het worden gebruikt voor zowel lijmen als voegvulling. Het is ideaal voor glasvervanging onderweg en binnen. SikaTack MOVE Transportation is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Dit product en gerelateerde proces informatie is ontwikkeld voor autoruit vervanging. Voor andere toepassingen dienen vooraf testen te worden uitgevoerd met de gangbare ondergronden en onder plaatselijke omstandigheden voor het vaststellen van hechting en materiaal compatibiliteit.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikatack MOVE Transportation
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL