Sikaflex AT Connection

Vanaf € 7,02 € 5,80
Op voorraad
SKU
Sikaflex AT Connection

De Sikaflex AT-Connection is een universele bouwkit voor aansluitvoegen.

Sikaflex AT Connection

Sikaflex AT Connection is een 1-component, vochtuithardende, elastische kit die uiterst geschikt is voor aansluitvoegen. De Sikaflex AT Connection is ontworpen voor aansluitvoegen tussen poreuze en niet poreuze ondergronden zoals bijvoorbeeld bij ramen en deuren met andere bouwdelen.

Eigenschappen Sikaflex AT Connection

Enkele eigenschappen en voordelen van de Sikaflex AT Connection hebben we hieronder opgesomd:

  • Goede weersbestendigheid
  • Over te schilderen
  • Uitstekende verwerkbaarheid
  • Duurzaam toelaatbare vervorming 25% (ISO 9047)
  • Goede hechting op poreuze en niet poreuze ondergronden
  • Oplosmiddelvrij

De Sikaflex AT Connection is uitermate geschikt om te gebruiken bij het aanleggen van nieuwe kozijnen en deuren. Deze kit is opgewassen tegen alle weersomstandigheden die hierbij komen kijken om ervoor te zorgen dat u zorgeloos geniet van de werkzaamheid van dit product.

Het gebruik van de Sikaflex AT Connection

Sikaflex AT Connection is een multifunctionele 1-component kit dat door veel professionals gebruikt wordt. De handleiding van dit product is eenvoudig te downloaden. Wanneer u Sikaflex AT Connection wilt aanschaffen kunt u dit het beste doen bij een officiële Sika dealer. Bestelkit is een officiële dealer van Sika. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoogwaardig product. Door onze snelle levering zijn wij uitgegroeid tot de grootste partner van Sika producten in Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex AT Connection
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL