Sikaflex 515

Vanaf € 8,95 € 7,40
Op voorraad
SKU
Sikaflex 515

Sikaflex 515 is een 1-component silaan gemodificeerde polymeer (STP) afdichtkit, die uithardt door blootstelling aan vocht uit de atmosfeer. Dit multifunctionele product is geschikt voor afdichttoepassingen zowel binnen als buiten.

Omschrijving van de Sikaflex 515

Sikaflex-515 is een 1- component silaan gemodificeerde polymeer (STP) afdichtkit, die uithardt door blootstelling aan vocht uit de atmosfeer. Dit multifunctionele product is geschikt voor afdichttoepassingen zowel binnen als buiten.

Producteigenschappen en voordelen van de Sikaflex 515

▪ Snelle huidvorming
▪ Uitstekend verwerkbaar
▪ Hecht goed op een groot aantal ondergronden zonder speciale voorbehandeling
▪ Kan worden overschilderd
▪ Schuurbaar
▪ Reukarm
▪ VOS- en oplosmiddelenvrij
▪ Siliconen- en PVC-vrij

Toepassingsgebieden van de Sikaflex 515

Sikaflex-515 is een universele afdichtkit die geschikt is voor de meeste industriële toepassingen. Sikaflex-515 beschikt over uitstekende afdichtende eigenschappen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het hecht goed op materialen, zoals metalen, ABS, PC, GFRP en hout Raadpleeg het advies van de producent en voer testen uit op originele substraten, voordat Sikaflex-515 wordt toegepast op kunststoffen die gevoelig zijn voor spanningscorrosie. Dit product is alleen geschikt voor ervaren professionals. Voer vooraf testen uit met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden voor het vaststellen van de hechting en materiaal compatibiliteit.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex 515
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL