Sikaflex 296

Vanaf € 29,16 € 24,10
Op voorraad
SKU
Sikaflex 296

Let op: levertijd 3 tot 5 werkdagen

De Sikaflex 296 is een duurzame elastische lijm specifiek geschikt voor het lijmen van grote glazen ruiten in de jacht- en scheepsbouw.

Beschrijving van de Sikaflex 296

Sikaflex-296 is een elastische, hoog belastbare, 1-C polyurethaan ruitenlijm voor in de eerste montage met uitstekende spleet vullende eigenschappen, die uithardt bij blootstelling aan luchtvochtigheid en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. Sikaflex-296 voldoet aan de IMO voorschriften (International Maritime Organisation). Sikaflex-296 wordt geproduceerd volgens het kwaliteitsborgingssysteem ISO 9001 en milieuzorgsysteem ISO 14001 en wordt ook duurzaam geproduceerd in het kader van ‘responsible care’.

Producteigenschappen en voordelen van de Sikaflex 296

▪ 1-C polyurethaan
▪ Reuk arm
▪ Goede verwerkbaarheid
▪ Korte uithardingstijd
▪ Bestand tegen weersinvloeden en veroudering
▪ PVC- en oplosmiddelenvrij
▪ Geschikt voor handmatig en machinaal gebruik
▪ Toepassing zonder primer mogelijk

Toepassingsgebieden van de Sikaflex 296

Sikaflex-296 is ontwikkeld voor het lijmen van alle soorten minerale glasruiten in zowel de eerste montage als in de reparatiemarkt van de jacht- en scheepsbouw. Bij ruiten van gelamineerd veiligheidsglas met geïntegreerde verwarmingselementen in de PVB tussenlaag adviseren wij u contact op te nemen met Sika Technical Service voor advies. Sikaflex-296 bevat zeer goede afglad-eigenschappen en is geschikt voor zichtbare voegen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex 296
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL