Sikaflex 295 UV

Vanaf € 16,94 € 14,00
Op voorraad
SKU
Sikaflex 295 UV

De Sikaflex 295 UV is een duurzaam elastische lijmkit, geschikt voor het lijmen van kunststof ruiten in de jacht- en scheepsbouw en andere binnen- en buitentoepassingen.

Omschrijving van de Sikaflex 295 UV

Sikaflex-295 UV is een 1-C polyurethaanlijm met een pasteuze consistentie, die door blootstelling aan luchtvochtigheid uithardt en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. Sikaflex-295 UV voldoet aan de voorschriften van de International Maritime Organisation (IMO).

Eigenschappen en voordelen van de Sikaflex 295 UV

▪ 1-C polyurethaan
▪ Korte uithardingstijd
▪ Korte draadafbreuk
▪ Goedgekeurd voor de OEM branch
▪ Bestand tegen veroudering en weersinvloeden
▪ Geschikt voor kunststof ruiten

Toepassingsgebieden van de Sikaflex 295 UV

Sikaflex-295 UV is speciaal ontwikkeld voor de jacht- en scheepsbouw, voor het lijmen en afdichten van, onder andere, ruiten en kan ook worden gebruikt voor het afdichten van voegen op buitendekken, die veel aan de zon worden blootgesteld, vanwege de uitstekende weersbestendigheid. Geschikte ondergronden zijn aluminium (blank of geanodiseerd), GRP (polyesterhars), roestvast staal, hout, 2-C coatings en kunststof (PC, PMMA). Raadpleeg Technical Service van Sika Industrie voordat u Sikaflex-295 UV gebruikt op thermogevormde kunststoffen. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer vooraf altijd tests uit met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden voor het vaststellen van de compatibiliteit en hechting.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex 295 UV
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL