Sikaflex 292i

Vanaf € 16,95 € 14,01
Op voorraad
SKU
Sikaflex 292i

De Sikaflex 292i is een elastische constructielijm voor het lijmen van onder andere binnenbetimmering, schotten en dek-rompverbinding.

Beschrijving van de Sikaflex 292i

Sikaflex-292i is een 1-C polyurethaanlijm met een thixotrope pasteuze consistentie en goed standvermogen, die door blootstelling aan luchtvochtigheid uithardt en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. Sikaflex-292i heeft uitstekende hechteigenschappen en een zeer hoge mechanische sterkte. Sikaflex-292i voldoet aan de voorschriften voor lage vlamverspreiding van de International Maritime Organisation (IMO). Sikaflex-292i wordt geproduceerd volgens het kwaliteitsborgingssysteem ISO 9001/14001 en in het kader van het ‘responsible care’ programma.

Producteigenschappen en voordelen van de Sikaflex 292i

▪ Wheelmark gecertificeerd
▪ 1-C polyurethaan
▪ Elastisch
▪ Overschilderbaar
▪ Goede spleet vullende eigenschappen
▪ Hoge dynamische belastbaarheid
▪ Dempt trillingen
▪ Niet-corrosief
▪ Niet elektrisch geleidend
▪ Hecht goed op een groot aantal verschillende soorten ondergronden

Toepassingsgebieden van de Sikaflex 292i

Sikaflex-292i is geschikt voor dynamisch belaste structurele lijmverbindingen in de jacht- en scheepsbouw. Geschikte ondergronden zijn metalen, in het bijzonder aluminium (ook geanodiseerde afwerkingen), metaalprimers en laklagen (2-C systemen), keramische materialen, kunststoffen zoals GRP (onverzadigde polyesterhars), ABS enz. Transparante kunststoffen en mineraalglas mogen niet worden gelijmd met Sikaflex-292i. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer vooraf altijd tests uit met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden voor het vaststellen van de compatibiliteit van de lijm en het materiaal.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex 292i
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL