Sikaflex 252

Vanaf € 13,31 € 11,00
Op voorraad
SKU
Sikaflex 252

Sikaflex 252 is een 1-C polurethaanlijm met een taaie, pasteuze consistentie met goed standvermogen, die uithardt door blootstelling aan luchtvochtigheid en zodoende een duurzaam elastomeer vormt.

Omschrijving van de Sikaflex 252

 Sikaflex-252 is een 1-C polyurethaanlijm met een taaie, pasteuze consistentie met goed standvermogen, die uithardt door blootstelling aan luchtvochtigheid en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. Sikaflex-252 wordt geproduceerd volgens het kwaliteitsborgings- systeem ISO 9001 en milieuzorgsysteem ISO 14001 en wordt ook duurzaam geproduceerd in het kader van ‘responsible care’.

 Producteigenschappen en voordelen van de Sikaflex 252

▪ 1-C polyurethaan

▪ Elastisch

▪ Overschilderbaar

▪ Goede spleet vullende eigenschappen

▪ Hoge dynamische belastbaarheid

▪ Dempt trillingen

▪ Niet corrosief

▪ Niet elektrisch geleidend

▪ Hecht goed op een groot aantal verschillende soorten ondergronden

 Sikaflex 252 kopen?

Bestelkit is officiële dealer van Sika. Door onze snelle levering zijn wij uitgegroeid tot de grootste partner van Sika producten in Nederland. Dit stelt ons in staat om de goedkoopste prijs te bieden in de markt. Bestelkit levert niet alleen uw producten maar onze professionals adviseren u daarnaast ook graag over specifieke toepassingen en projecten. Wanneer u besteld bij Bestelkit maak u gebruik van de volgende toepassingen:

  • Zakelijke offertes op maat
  • Official Trusted Sika dealer
  • Voor 16:00 besteld: volgende werkdag in huis
  • Advies voor te gebruiken producten en/of project advies
  • Laagste prijsgarantie!
  • Vanaf 50 euro excl. btw gratis verzending

Sikaflex 252 product informatie

 Sikaflex-252 is geschikt voor dynamisch belaste elastische structurele lijmverbindingen. Geschikte ondergronden zijn hout, metalen, in het bijzonder aluminium (ook geanodiseerde componenten), plaatstaal (ook gefosfateerd, gechromateerd en verzinkt), metaalprimers en laklagen (2- componentensysteem), keramische materialen en kunststoffen. Vraag de fabrikant om advies voordat u dit middel gebruikt op kunststoffen die gevoelig zijn voor spanningscorrosie.

 Sikaflex 252 gebruiksaanwijzing

Bestelkit heeft voor de Sikaflex 252 een gebruiksaanwijzing voor de toepassing van de kit. Wij adviseren u deze altijd te lezen wanneer u aan de slag gaat met het verwerken en toepassen van Sikaflex 252.

Wanneer u gebruik maakt van patronen dient u de membraan te doorsteken en volledig open te maken. Vervolgens doet u de worstverpakking in het lijmpistool en knipt u de clip af. Snij de spuitmond in de gewenste vorm voor u de kit aanbrengt op desbetreffende plaats.

 Een volledige gebruiksaanwijzing van de Sikaflex 252 en verwerkingsrichtlijnen kunt u vinden bij de downloads.

 Geeft de gebruiksaanwijzing van de Sikaflex 252 geen antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex 252
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL