Sikaflex 252

Vanaf € 13,31 € 11,00
Op voorraad
SKU
Sikaflex 252

Sikaflex 252 is een 1-C polurethaanlijm met een taaie, pasteuze consistentie met goed standvermogen, die uithardt door blootstelling aan luchtvochtigheid en zodoende een duurzaam elastomeer vormt.

Omschrijving van de Sikaflex 252

Sikaflex-252 is een 1-C polyurethaanlijm met een taaie, pasteuze consistentie met goed standvermogen, die uithardt door blootstelling aan luchtvochtigheid en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. Sikaflex-252 wordt geproduceerd volgens het kwaliteitsborgings- systeem ISO 9001 en milieuzorgsysteem ISO 14001 en wordt ook duurzaam geproduceerd in het kader van ‘responsible care’.

Producteigenschappen en voordelen van de Sikaflex 252

▪ 1-C polyurethaan
▪ Elastisch
▪ Overschilderbaar
▪ Goede spleet vullende eigenschappen
▪ Hoge dynamische belastbaarheid
▪ Dempt trillingen
▪ Niet corrosief
▪ Niet elektrisch geleidend
▪ Hecht goed op een groot aantal verschillende soorten ondergronden

Toepassingsgebieden van de Sikaflex 252

Sikaflex-252 is geschikt voor dynamisch belaste elastische structurele lijmverbindingen. Geschikte ondergronden zijn hout, metalen, in het bijzonder aluminium (ook geanodiseerde componenten), plaatstaal (ook gefosfateerd, gechromateerd en verzinkt), metaalprimers en laklagen (2- componentensysteem), keramische materialen en kunststoffen. Vraag de fabrikant om advies voordat u dit middel gebruikt op kunststoffen die gevoelig zijn voor spanningscorrosie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex 252
Copyright © 2019 - Bestelkit.NL