Sikaflex 228

Vanaf € 13,92 € 11,50
Op voorraad
SKU
Sikaflex 228

Sikaflex 228 is een zelfnivellerende laagviskeuze 1-C polyurethaanlijm die uithardt bij blootstelling aan luchtvochtigheid en zodoende een duurzaam elastomeer vormt.

Omschrijving van de Sikaflex 228

Sikaflex-228 is een zelf nivellerende laagviskeuze 1-C polyurethaanlijm die uithardt bij blootstelling aan luchtvochtigheid en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. Sikaflex-228 wordt geproduceerd volgens het kwaliteitsborgingssysteem ISO 9001 en milieuzorgsysteem ISO 14001.

Producteigenschappen van de Sikaflex 228

▪ 1-C polyurethaan
▪ Zelf nivellerend/ lage viscositeit
▪ Overschilderbaar
▪ Elastisch
▪ Reukarm
▪ Bevat geen hoog ontvlambare oplosmiddelen

Toepassingsgebieden van de Sikaflex 228

Sikaflex-228 is een elastische lijm voor het verlijmen van verschillende soorten plaatmaterialen zoals oplosmiddelbestendige schuimsoorten (PUR), roestvast plaatstaal, plaataluminium, bouwplaten op houtbasis en gipsplaten. De lijm kan ook worden gebruikt voor het afdichten van naden en overlapverbindingen en voor het opvullen van constructievoegen in vloeren. Bij afdichttoepassingen in de open lucht moeten dunne lagen Sikaflex-228 worden afgeschermd tegen zonlicht (bijv. door overschilderen, het aanbrengen van afdek strips etc.). Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer vooraf altijd tests uit met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden voor het vaststellen van de compatibiliteit van de lijm en het materiaal.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex 228
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL