Sikaflex 223

Vanaf € 12,64 € 10,45
Op voorraad
SKU
Sikaflex 223

Sikaflex 223 is een lijm en afdichtkit voor een grote variëteit aan ondergronden. Het kan toegepast worden voor buitenvoegen door de zeer goede weersbestendigheid.

Omschrijving van de Sikaflex 223

Sikaflex-223 is een lijm en afdichtkit voor een grote variëteit aan ondergronden. Het kan toegepast worden voor buitenvoegen door de zeer goede weersbestendigheid.

Producteigenschappen en voordelen van de Sikaflex 223

▪ Bestand tegen weersinvloeden en veroudering
▪ Gebruiksvriendelijk en goed af te gladden
▪ Geschikt voor de meeste kunststof ruiten
▪ Korte draadafbreuk

Toepassingsgebieden van de Sikaflex 223

Sikaflex-223 is een multifunctionele lijm en afdichtkit voor toepassing op de meest gangbare substraten, zoals metalen, glasvezel versterkte kunststoffen , 2-comp. coating- en laksystemen en kunststoffen. Vanwege zijn uitstekende weerstand tegen weersinvloeden is het zeer geschikt voor buitenvoegen. Door de lage modulus is Sikaflex-223 geschikt het voor lijmen en afdichten van kunststof ruiten (PMMA en PC). Speciale aandacht is vereist voor materialen die gevoelig zijn voor spanningscorrosie (ESC) zoals thermoplasten, inclusief kunststof ruiten. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer onder de plaatselijke omstandigheden vooraf altijd tests uit tussen de ondergronden en de lijm voor het vaststellen van hechting en compatibiliteit.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex 223
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL