Sikaflex 221

Vanaf € 7,26 € 6,00
Op voorraad
SKU
Sikaflex 221

Sikaflex 221 is een hoogwaardige, multifunctionele, 1-component polyurethaan lijm- en afdichtkit die uithardt bij blootstelling aan vocht uit de lucht.

Omschrijving van de Sikaflex 221

Sikaflex-221 is een hoogwaardige, multifunctionele, 1-component polyurethaan lijmen afdichtkit die uithardt bij blootstelling aan vocht uit de lucht. Het is geschikt voor afdichtingen binnen en lichte lijmtoepassingen.

Producteigenschappen en voordelen van de SIkaflex 221

▪ Hecht goed op een groot aantal verschillende soorten ondergronden

▪ Bestand tegen veroudering

▪ Overschilderbaar

▪ Schuurbaar

▪ Niet corrosief

▪ Reukarm

▪ Door NSF goedgekeurd voor incidenteel contact met voedingsmiddelen

Sikaflex 221 kopen?

Wanneer je Sikaflex 221 wilt kopen kun je dit het beste doen bij een officiële Sika dealer. Bestelkit is officiële dealer van Sika, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardig product. Door onze snelle levering zijn wij uitgegroeid tot de grootste partner van Sika producten in Nederland. Bestelkit levert niet alleen uw producten maar adviseert u daarnaast ook graag over specifieke toepassingen en projecten. Wanneer u besteld bij Bestelkit maak u gebruik van de volgende toepassingen:

  • Zakelijke offertes op maat
  • Official Trusted Sika dealer
  • Voor 16:00 besteld: volgende werkdag in huis
  • Advies voor te gebruiken producten en/of project advies
  • Laagste prijsgarantie!
  • Vanaf 50 euro excl. btw gratis verzending

Sikaflex 221 product informatie

Sikaflex-221 hecht goed op een groot aantal ondergronden en is geschikt voor het maken van duurzame, elastische afdichtingen met grote sterkte. Geschikte ondergronden zijn metalen, metaalprimers en coatings, (2 component systemen), keramische materialen en kunststoffen.

Vraag de fabrikant om advies voordat u Sikaflex 221 gebruikt op materialen die gevoelig zijn voor spanningscorrosie. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Testen met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden dienen te worden uitgevoerd voor het verzekeren

 Sikaflex 221 gebruiksaanwijzing

Bestelkit heeft voor de Sikaflex 221 een gebruiksaanwijzing op maat gemaakt. Wij adviseren u deze te lezen wanneer u aan de slag gaat met het verwerken van Sikaflex 221.

Wanneer u gebruik maakt van patronen dient u de membraan te doorsteken en volledig open te maken. Vervolgens doet u de worstverpakking in het lijmpistool en knipt u de clip af. Snij de spuitmond in de gewenste vorm voor u de kit aanbrengt op desbetreffende plaats. Een volledige gebruiksaanwijzing van de Sikaflex 221 en verwerkingsrichtlijnen kunt u vinden bij de downloads.

Let op: de verwerkingstemperatuur dient te liggen tussen de 5 ℃ en 35 ℃.  

Geeft de gebruiksaanwijzing van de Sikaflex 221 geen antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex 221
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL