Sika Primer 207

Vanaf € 50,76 € 41,95
Op voorraad
SKU
Sika Primer 207

Sika Primer-207 is een oplosmiddel houdende, zwarte, door vocht uithardende primer en vormt een dunne laag.

Omschrijving van de Sika Primer 207

Sika Primer-207 is een oplosmiddel houdende, zwarte, door vocht uithardende primer en vormt een dunne laag. Deze laag werkt als een verbinding tussen de substraten en lijmen. Sika Primer-207 is speciaal geformuleerd voor de behandeling van hechtvlakken voor applicaties met Sika’s 1- component polyurethaan. Deze primer kan voorzien in een uitstekende hechting op veel ondergronden, zonder tussenkomst van een activator. Sika Primer-207 fluoriseert onder lange golf UV licht voor een gelimiteerde periode en wordt gebruikt voor in proces controle.

Toepassingsgebieden van de Sika Primer 207

Sika Primer-207 wordt gebruikt voor de verbetering van hechting op een brede range van verschillende ondergronden, zoals vlak glas, glas met een keramische coating, kunststoffen, grondlakken, gelakte oppervlakken, E-coatings en metalen. Raadpleeg het advies van de fabrikant en voer testen uit met Sika Primer-207 op originele ondergronden, die gevoelig zijn voor spanningscorrosie (stress cracking). Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer vooraf altijd tests uit met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden voor het vaststellen van de hechting en compatibiliteit van de lijm en het materiaal.

Methode van aanbrengen van de Sika Primer 207

De oppervlakken moet schoon, droog en vrij van vet, olie, stof en andere verontreinigingen zijn. De hechting kan verbeterd worden door het toepassen en/of combineren van een voorbehandelingsproces, zoals schuren, reinigen en activeren.

Meer informatie
Kleur geen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sika Primer 207
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL