Sika Primer 206 G+P

Vanaf € 41,14 € 34,00
Op voorraad
SKU
Sika Primer 206 G+P

Sika Primer-206 G+P is een oplosmiddel houdende, zwarte, door vocht uithardende primer en vormt een dunne laag.

Omschrijving van de Sika Primer 206 G+P

Sika Primer-206 G+P is een oplosmiddel houdende, zwarte, door vocht uithardende primer en vormt een dunne laag. Deze laag werkt als een verbinding tussen de substraten en lijmen. Sika Primer-206 G+P is speciaal geformuleerd voor de behandeling van hechtvlakken voor applicaties met 1- component polyurethaan.

Toepassingsgebieden van de Sika Primer 206 G+P

Sika Primer-206 G+P wordt gebruikt voor de verbetering van de hechting op ondergronden, zoals float glas, glas met een keramische coating, grondlak en gelakte oppervlakken en sommige kunststoffen en metalen. Raadpleeg het advies van de fabrikant en voer testen uit met Sika Primer-206 G+P op originele ondergronden, die gevoelig zijn voor spanningscorrosie (stress cracking) Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer vooraf altijd tests uit met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden voor het vaststellen van de hechting en compatibiliteit van de lijm en het materiaal.

Methode van aanbrengen Sika Primer 206 G+P

De oppervlakken moet schoon, droog en vrij van vet, olie, stof en andere verontreinigingen zijn. De hechting kan verbeterd worden door het uitvoeren van een voorbehandelingsproces, zoals schuren en reinigen of combinaties hiervan. Behandel het lijmvlak van het substraat eerst met Sika Aktivator-100 door de wipe-on / wipe-off methode en laat het uitdampen.

Meer informatie
Kleur geen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sika Primer 206 G+P
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL