Sika Primer 204 N

Vanaf € 42,05 € 34,75
Op voorraad
SKU
Sika Primer 204 N

Voorbehandelingsmiddel voor metalen oppervlakken.

Omschrijving van de Sika Primer 204 N

Sika Primer-204 N is een door vochtigheid uithardende vloeibare primer voor de voorbehandeling van metalen hechtvlakken, speciaal voor het lijmen en afdichten met Sikaflex producten. Sika Primer-204 N wordt geproduceerd volgens het kwaliteitsborgingssysteem ISO 9001 en milieuzorgsysteem ISO 14001 en wordt ook duurzaam geproduceerd in het kader van ‘responsible care’.

 Toepassingsgebieden van de Sika Primer 204 N

Sika Primer-204 N wordt gebruikt voor de verbetering van de hechting bij lijmtoepassingen met Sikaflex -producten op metalen zoals staal, RVS, gegalvaniseerd staal, aluminium en geanodiseerd aluminium. Sika Primer-204 N is geen roestwerende verf. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer vooraf altijd tests uit met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden voor het vaststellen van de hechting en materiaal compatibiliteit.

 Methode voor aanbrengen van de Sika Primer 204 N

De oppervlakken moet schoon, droog en vrij van alle sporen van vet, olie en stof zijn. Hechting op het substraat kan mogelijk worden verbeterd door vooraf te schuren met een schuurpad very fine. Reinig het hechtvlak met Sika Cleaner 205 en laat het drogen.

Het blik met Sika Primer-204 N net zolang schudden totdat het mengkogeltje hoorbaar vrij door het blik ratelt. Daarna nog een minuut blijven schudden. Vervolgens een dunne, maar dekkende laag aanbrengen met een kwast of een viltkussentje. De ideale toepassingstemperatuur ligt tussen 15 en 25°C. Breng het eenmalig en dekkend aan. Hersluit de verpakking zorgvuldig en direct na elk gebruik.

Meer informatie
Kleur geen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sika Primer 204 N
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL