Sika Aktivator 205

Vanaf € 21,78 € 18,00
Op voorraad
SKU
Sika Aktivator 205

Sika Aktivator-205 is een oplosmiddel houdende, kleurloze en heldere hechtverbeteraar, die met vocht reageert en actieve groepen achterlaat op het substraat.

Omschrijving van de Sika Aktivator 205

Sika Aktivator-205 is een oplosmiddel houdende, kleurloze en heldere hechtverbeteraar, die met vocht reageert en actieve groepen achterlaat op het substraat. Deze groepen werken als een verbindingsschakel tussen substraten en primers of kitten / lijmen. Sika Aktivator-205 is ontworpen voor de behandeling van hechtvlakken vóór het gebruik van Sikaflex en Sikasil lijmen en kitten.

Toepassingsgebieden van de Sika Aktivator 205

Sika Aktivator-205 wordt gebruikt voor de reiniging en hechtverbetering van niet poreuze ondergronden, zoals metalen, kunststoffen, keramische screen prints en gelakte oppervlakken. Vraag de fabrikant om advies voordat Sika Aktivator-205 wordt gebruikt op materialen die gevoelig zijn voor spanningscorrosie. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer vooraf altijd testen uit op de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden, voor het vaststellen van de hechting en compatibiliteit van de lijm en het materiaal.

Methode van aanbrengen van de Sika Aktivator 205

Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij zijn van alle sporen van vet, olie, stof en andere verontreinigingen. Hechting op substraten kan verbeterd worden door een extra en/of gecombineerde voorbehandeling, zoals opruwen en reinigen, vooraf aan de Sika Aktivator-205 stap.

Meer informatie
Kleur geen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sika Aktivator 205
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL