Sikaflex 552 AT

Vanaf € 12,10 € 10,00
Op voorraad
SKU
Sikaflex 552 AT

Sikaflex-552 AT is een hoogwaardige elastische montagelijm op basis van de Sika silaan gemodificeerde polymeer technologie (STP) en hardt uit door blootstelling aan vocht uit de atmosfeer. Deze multifunctionele lijm is geschikt voor industriële lijmapplicaties zowel binnen als buiten.

Sikaflex 552 AT kopen

De Sikaflex 552 AT is een hoogwaardige elastische montagelijm op basis van de Sika silaan gemodificeerde polymeer technologie (STP). De Sikaflex 552 hardt uit door blootstelling aan vocht vanuit de atmosfeer. Deze multifunctionele lijm is geschikt voor industriële lijmapplicaties voor zowel binnen als buiten.

Sikaflex 552 AT waar te koop?

Waar is de Sikaflex 552 AT te koop? Bestelkit.nl is de officiële dealer van Sikaflex producten. Bij ons koop je eenvoudig en met zekerheid jouw favoriete Sikaflex artikelen. De Sikaflex 552 is geschikt om verbindingen te maken die blootgesteld worden aan dynamische spanningen. Geschikte materialen zijn metalen, in het bijzonder aluminium, metaal primers, laklagen, plaatstaal, keramische materialen en kunststoffen.

Vraag ons of de fabrikant om advies voordat u dit middel gebruikt op kunststoffen die gevoelig zijn voor spanningscorrosie. Dit product is alleen geschikt om te gebruiken voor ervaren professionals. Testen met de gangbare ondergronden en onder plaatselijke omstandigheden dienen uitgevoerd te worden om hechting en materiaalcompatibiliteit vast te stellen.

Voordelen

  • Bestand tegen veroudering en weersinvloeden
  • Hecht goed op een verschillende soorten ondergronden zonder primer  
  • Hoge dynamische belastbaarheid
  • Hoge elasticiteit
  • Kan worden overgeschilderd
  • Geef weinig geur af
  • Zeer lage VOS waarde
  • Isocyanaat- en oplosmiddelvrij
  • Siliconen- en PVC-vrij

Aanvullende informatie

Wanneer je gebruik maakt van patronen dien je de membraan door te steken en volledig open te maken. Vervolgens doe je de worstverpakking in het lijmpistool en knip je de clip af. Snijd de spuitmond in de gewenste vorm voor je de kit aanbrengt op plaats van montage. Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je graag over het geschikte product. Wil je liever een prijs op maat? Vraag dan een zakelijke offerte aan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex 552 AT
Copyright © 2020 - Bestelkit.NL