Uw woning brandveilig maken?

Uw woning brandveilig maken?

Mulcol International is een innovatieve producent van passief brandwerende producten. Zij produceren praktisch toepasbare, effectieve en montagevriendelijke producten die voldoen aan de meest recente Europese normen. Daarbij testen zij alle producten continu. Bij Mulcol International hebben ze één doel: uitblinken in de kwaliteit van producten die zijn ontworpen voor brandveiligheid.

Een uitblinker onder de Mulcol producten is bijvoorbeeld de Mulcol Multicollar Slim. Een brandmanchet die zeer gemakkelijk aan te brengen is bestaande uit een roestvrijstale met 174 schakels. Brandwerendheid <120 minuten

Mulcol Multitherm Bandage is een zelfklevende thermische isolatie op rol, speciaal ontwikkeld voor het thermisch en brandwerend isoleren van onder andere metalen leidingen over een korte afstand vanaf de brandscheiding. Multitherm Bandage absorbeert de temperatuur van de leiding zodat er geen temperatuuroverdracht kan plaatsvinden naar aangrenzende ruimtes.

Mulcol Multiwrap is een op grafietbasis zelfklevend band op rol, voor het brandwerend afdichten van brandbare buizen en isolaties. De Multiwrap zorgt voor een brandwerende afdichting naar aangrenzende ruimtes. Multiwrap reageert bij hitte en sluit openingen die ontstaan door het wegsmelten van kunststof buizen of brandbare isolatie.

De Mulcol Multidisc is een zelfklevende brandwerende schijf, welke plastisch rondom kleine doorvoeringen gevormd kan worden. De Multidisc expandeert wanneer deze blootgesteld wordt aan hitte en zorgt voor een brandwerende en rookdichte afdichting naar aangrenzende ruimtes.

Multifoam 2K is een opschuimende twee componenten polyurethaan schuim met brandvertragende additieven, voor het brandwerend afdichten van sparingen rondom kabelgoten, kabelbundels, brandbare en niet-brandbare leidingen. Het twee componenten schuim voorkomt verspreiding van vuur en rook bij brand door brandwerende wanden en vloeren. Multifoam 2K is ontwikkeld voor een snelle montage en om moeilijk bereikbare doorvoeringen af te dichten. Multifoam 2K maakt deel uit van het Mulcol Multifoam 2K System.

Daarnaast bieden wij nog de verschillende producten van Mulcol aan op kitbasis:

Mulcol Multisealant A
Mulcol Multisealant GR
Mulcol Multimastic SPCopyright © 2020 - Bestelkit.NL