Sikaflex voor de camper

Sikaflex voor de camper

Heeft jouw camper een opknapbeurt nodig? Als eigenaar wil je het liefst een zuinig en duurzaam voortuig. Hiervoor heb je kwalitatief hoogwaardige afwerking voor nodig. Sika heeft een hoop producten in het assortiment. Bijvoorbeeld de Sikaflex 252 en de Sikaflex 221, welke je kunnen ondersteunen bij het opknappen van de camper. Hieronder vind je twee lijstjes met meer informatie over de producten.

Sikaflex 252 voor de buitenkant van de camper

Sikaflex 252 is een fijne kit om jouw camper mee op te knappen. De kit hardt uit door middel van blootstelling aan de luchtvochtigheid. Op die manier vormt het uiteindelijk een duurzame elastomeer. De kit is elastisch, kan overschilderd worden en dempt trillingen. Daarnaast hecht de kit goed op verschillende soorten ondergrond en wordt duurzaam geproduceerd.  

Sikaflex 221 voor de binnenkant van jouw camper

De Sikaflex 221 kit kan gebruikt worden voor het interieur van de camper. De kit hecht goed op verschillende soorten ondergrond. Deze kit kan overschilderd worden, wat een enorm voordeel is. Hij is reukarm, waardoor je niet veel last van stank zult hebben en hij is door de NSF goedgekeurd voor incidenteel contact met voedsel.  

Meer informatie

Mocht je meer informatie willen over deze Sikaflex producten, of ben je benieuwd naar de rest van het assortiment? Wij denken graag met je mee en helpen je waar nodig verder. Je kunt geheel vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen. Bestelkit is de goedkoopste in de markt, hierdoor verzekeren wij jou van de laagste prijsgarantie.Copyright © 2020 - Bestelkit.NL