Sikaflex om jouw boot op te knappen

Sikaflex om jouw boot op te knappen

De zomer is in aantocht, tijd om jouw boot met Sikaflex op te gaan knappen. Hiervoor kun je de marine kit van Sika gebruiken. De kit is namelijk bestendig tegen de grote hoeveelheden UV licht dat een schip vangt. Daarnaast is de kit bestendig tegen zout en zoet water, wat ook heel belangrijk is bij het opknappen van jouw schip.

Polyurethaankit

De Sikaflex kit waarmee je jouw boot kunt opknappen is een polyurethaankit. Dit is een van de sterkste kit soorten op de markt en gaat erg lang mee. De kit hecht zich op de meeste ondergronden en wordt door zijn lange levensduur veel gebruikt als lijm- en afdichtkit.

Sikaflex voor de boot

De meest gebruikt maritieme kit is de Sikaflex 291i. Deze kit is waterdicht en dus geschikt voor zowel onder als boven het water. De Sikaflex kit wordt gebruikt om te lijmen, isoleren of om de boot af te dichten. Denk hierbij aan huiddoorvoeren, afsluiters en instrumentengevers welke zich onder de waterlijn bevinden. Het is van belang dat dit goed wordt afgedicht. Met de Sikaflex kit hoef je je geen zorgen te maken over jouw boot.

UV licht

Wanneer je de boot aan het opknappen bent, wil je natuurlijk dat het er allemaal netjes uit ziet en ook mooi uit blijft zien. Veel kit en lijm producten worden aangetast door het UV licht waardoor het er na loop van tijd minder mooi uit ziet. En het is nog veel belangrijker dat de kit goed zijn werk blijft doen. Sikaflex-265, Sikaflex-290i DC, Sikaflex-295 UV of Sikaflex-521 UV zijn onze Sikaflex producten die UV bestendige eigenschappen hebben en jouw boot blijven beschermen.

Vraag een offerte aan

Wil jij binnenkort je boot gaan opknappen en heb jij hier nog producten voor nodig? Je kunt geheel vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen. Bestelkit is de goedkoopste op de markt, hierdoor verzekeren wij jou van de laagste prijsgarantie. Copyright © 2020 - Bestelkit.NL