Het universele brandmanchet van Mulcol Multicollar Slim!

Het universele brandmanchet van Mulcol Multicollar Slim!

Multicollar Slim is een 30 millimeter hoog universeel brandmanchet bestaande uit een roestvrijstalen band van 174 schakels en een hoogwaardige inlage op grafietbasis. In dit bericht vertellen we je meer over de werking van dit product, de eenvoudige montage en de mogelijkheden van de brandwerende kit Multisealant A.

De werking van Mulcol Multicollar Slim

Multicollar Slim is een 30 millimeter hoog universeel brandmanchet bestaande uit een roestvrijstalen band van 174 schakels en een hoogwaardige inlage op grafietbasis. Om tot de gewenste buisdiameter te komen kunnen deze 174 schakels moeiteloos van elkaar gescheiden worden. Bij brand schuimt de Multicollar Slim op. Dit opschuimende effect zorgt voor een brandwerende afdichting naar aangrenzende ruimtes.

Eenvoudige montage

Met het Multicollar Slim brandmanchet heeft u één product voor alle toepassingen. Het Mulcol Multicollar Slim universele brandmanchet is eenvoudig door één persoon te monteren door middel van de bijgeleverde Multiclips en Multiscrews.

Rookwerende afdichting

In combinatie met de brandwerende Multisealant A kit is tevens een rookdichte afwerking te verkrijgen. Dit brandmanchet is uitgebreid Europees getest conform de EN 1366-3.

Het universele brandmanchet van Mulcol Multicollar Slim en de Multisealant A kit zijn de perfecte combinatie!Copyright © 2020 - Bestelkit.NL